söndag 4 november 2007

Bilder från dagen


Börjar med en bild på Chaplin och hans sönderkliade ögon.. Han har kliat sig frenetiskt i mungiporna, öronen och ögonen ett par dagar nu och först trodde jag att det berodde på att han fått svamp i örat igen och grejade med lite fucidin för att se om det blev bättre och örat har blivit lite bättre men han har kliat sig allt mer vid mungiporna och ögonen de senaste dagarna. Så imorgon blir det att ringa till veterinären för att få tid så vi får veta vad det är som gör att han kliar sig så mycket. Det är jobbigt att se hur jobbigt det är för min lilla grabb med detta kliande. Vi har idag tränat lite på stoppsignalen och det gick väldigt bra för att vara första gången, hade han inte så långt ifrån mig när jag tränade utan börjar nära och kommer förlänga allt eftersom. tar det väldigt lugnt då jag inte vill gå för fort fram så att det blir en massa fel. Körde även ett par linjetag med tennisboll och det var klockrena linjetag, snabbt ut i rak linje och sen lika snabbt tillbaka till matte igen! Så stolt över honom =) Jäklar vad roligt detta är att träna och man ser verkligen att han tycker det är så himla roligt. Ska till veckan nu köpa lite nytt blod så jag har hemma och kan lägga något vilspår till honom snart igen.


Loke har fått träna lite apportering idag och vi är tillbaka på ruta ett igen, men jag får ju skylla mig själv att jag inte hållt i den träningen med honom. Nu är det bara att ligga i och träna det lite varje dag så ska det nog sitta till tävlingen om 3 veckor. Ska bli kul och tälva med honom igen och jag hoppas verkligen att vi tar vårat andra första pris.

Killarna fick lite glass med skinka och korv eftersom att Loke fyller idag så lite gottit ska de allt ha =) Det gick ner och de såg nöjda och belåtna efteråt även om Chaplin gärna hade ätit upp det som Loke hade kvar eftersom han blev klar först. Chaplin var så söt när han åt, han käkade först upp skinkan sen glassen och sparade korven till sist. Loke däremot åt upp glassen sist av allt och tog tid på sig och njöt verkligen av det. Så söta var de bägge två <3 Lite bilder från firandet =)



Grabbarnas glasstårtor

Sitter fint och väntar på varsågod. Loke spanade in Chaplins tallrik men strax efter jag tog kortet tittade han på mig och sen gick han till sin tallrik. (han gör samma sak när de ska äta mat sååå gulligt =) )

MUMS <3

Chaplin har sparat korven till sist <3

Inga kommentarer: