tisdag 20 november 2007

En vecka sedan

Ja nu är det en vecka sedan jag uppdaterade bloggen men det har varit fullt upp med allt möjligt.

Kan ju börja med att berätta att ÄNTLIGEN så är Chaplin bättre. Han kliar sig ingenting alls och örat börjar se fint ut igen samt att hans hår börjar växa ut vid ögonen och mungiporna igen. Det är verkligen jätte skönt att det går åt rätt håll =)

Loke började klia sig i onsdags förra veckan och det var skönt att vi börjat med behandlingen så att Chaplin slipper bli smittad igen. Dock vet jag inte om vi får tävla nu på söndag eftersom han äter medicinen men ska ringa till sbk och höra under dagen. Det känns lite som att han börjar bli lite lugnare efter sprutan, han är fortfarande rätt så tikbesatt så vi får väl se hur det blir i fortsättningen. men det känns som att det kommer funka och det känns positivt..

Jag började jobba igen förra veckan och det gick jätte bra, kände inte av någon yrsel eller nåt. Så det var skönt, dock så fick jag världens utslag på låren och överarmarna i torsdags som kliade som bara den. Trodde att det skulle gå över av sig självt men under fredagen så blev det bara värre och värre det började sprida sig ner på vaderna och det blev bara större och större. Ringde sjukrådgivningen på jobbet i fredags och frågade vad jag skulle göra och vad det kunde vara. Då var det en allergisk reaktion på antibiotikan och jag blev tillsagd att inte äta någon mer tablett och ringa till akutnumret på min vårdcentral för att komma i kontakt med läkare. Ringde dit och fick hjälp av en snäll sköterska som sa samma sak att jag skulle sluta äta tabletterna och dricka en MASSA vatten för att rensa ut kroppen från medicinen. Hon kontaktade en läkare och rådfrågade honom vad jag skulle göra mer och ringde upp mig efter ett tag. Hon sa att jag skulle köpa allergimedicin på apoteket samt hydrocortison salva och smörja på utslagen och om jag kände att det började klia i läpparna samt om de började svullna så skulle jag ringa 112 för då var det bråttom till akuten. Men som tur var så slapp jag åka iväg till akuten och efter ett par dagar så lade sig utslagen och det var skönt det, för jäklar vad det kliade. Trodde jag skulle bli tokig. Men nu vet jag iaf att jag inte tål den sortens antibiotika, men det var riktigt otäckt för det hade ju kunnat sluta hur som helst. Skönt att det slutade bra.

Jag och hundarna kom nyss in från en två timmar lång promenad. Vi gick över och hämtade Ebba innan vi gav oss iväg. Det var en jättehärlig promenad och alla tre rejsade som bara den och de är rätt så trötta nu. Dock blev det inga bilder från promenaden då det är riktigt dimmigt ute och det blev inga bra bilder alls.

Nu ska jag ta tagi berget med disk som vi har *vill inte* Men det måste göras, sen ikväll ska jag iväg på agilitysektormöte på klubben.

Inga kommentarer: